Rakenna Halvalla: Erilaisia ​​kattomateriaaleja

Katto on tärkeä osa rakennustöitä. Koska se sijaitsee rakennuksen ulkoosassa, se on ensimmäinen asia, jonka ihmiset huomaavat kävellessään sen ohi. Lisäksi katosi vakaus ja laatu antavat koko rakenteelle tietyn eheyden. 

Sen lisäksi, että se peittää infrastruktuurin yläosan, se toimii myös suojana sateelta, lumelta, auringonvalolta ja tuulelta. Jos etsit upeita kattomateriaaleja, Rakenna Halvalla on paras paikka mennä. Olemme listanneet joitain parhaita kestäviä materiaaleja, joista voit valita:

Asfaltti-vyöruusu

Asfaltti-vyöruusu on yksi yleisimmistä kattomateriaaleista, koska ne toimivat hyvin kaikissa sääolosuhteissa. Niillä on erilaisia ​​muunnelmia, jotka ovat tehokkaita voimakkaita tuulia ja rakeita vastaan. Ne ovat myös melko edullisia asennettaessa, mutta näiden vyöruusujen odotetaan vaihdettavan 20 vuoden kuluttua hyvän laadun säilyttämiseksi.

Metallikatto

Metallikatto on kestävä materiaali, joka voi kestää jopa 60 vuotta. Se on kevyt ja voidaan asentaa olemassa olevien kattojen päälle. Vaikka metalli voi olla meluisa sateiden aikana, se ei pala ja kestää voimakkaita tuulia.

Kivipinnoitettu teräs

Taloudellinen ja tehokas kattomateriaali märissä ja tuulisissa ympäristöissä on kivipinnoitettu teräs. Se sopii myös alueille, jotka ovat alttiita tulipaloille. Toinen etu on, että se on erittäin kestävä ja voi kestää koko talon eliniän.

Liuskekivi

Liuskekivi on kalliimpaa kuin muun tyyppiset kattomateriaalit. Se voi kuitenkin kestää yli 100 vuotta, joten se on kannattava sijoitus. Se on myös vedenpitävä ja erittäin vastustuskykyinen homeille ja sienille. Ne ovat tehokkaita niille, jotka asuvat alueilla, joilla on märkä ilmasto.

Savi ja betonilaatat

Etelä-Kalifornian yliopistotutkimuksen mukaan savi ja betoni kattotiilet kestävät tornadojen, hurrikaanien ja maanjäristysten aiheuttamia vahinkoja. Lisäksi ne sopivat täydellisesti paikkoihin, joissa on lämmin ja kuiva ilmasto. Ne tarvitsevat kuitenkin lisätukea asennuksen yhteydessä ja voivat helposti rikkoutua, ellei niitä käsitellä oikein.

Vihreät katot

Jos haluat ympäristöystävällisempää materiaalia, valitse vihreät katot. Ne voidaan peittää kasveilla ja ne voivat parantaa ilman laatua. Niiden arvioitu elinikä on myös noin 40 vuotta. Vaikka he tarvitsevat ylimääräistä rakenteellista tukea, se on loistava valinta ihmisille, jotka haluavat tehdä jotain erilaista kodeissaan.

Aurinkopaneelit

Toinen ympäristöystävällinen kattomateriaali, jota voit harkita, on aurinkopaneelit. Ne on integroitu olemassa oleviin vyöruusuihin ja ne tuottavat jopa 1 kilowatin energiaa 100 neliöjalkaa kohden. Vaikka ne maksaisivat enemmän kuin muut perinteiset aurinkovaihtoehdot, ne voivat auttaa kompensoimaan sähkökustannuksiasi, koska ne käyttävät aurinkovoimaa.

Rakenna Halvalla: Paras rakennusmateriaalien toimittaja

Rakenna Halvalla on verkkokauppa, joka tarjoaa kaikki tarvitsemasi rakennusmateriaalit. Meillä on erilaisia ​​materiaaleja katoista sisätöihin. Vieraile verkkosivustollamme nähdäksesi käytettävissä olevien tuotteiden luettelon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *