Tee näistäpitkäikäisiä näillä vinkeillä

työkaluista ja työkaluistasi. Niin tukevia kuin ne ovatkin, ne ovat edelleen alttiita kulumiselle. Tästä syystä on tärkeää säilyttää niiden laatu mahdollisimman paljon. Se ei ainoastaan ​​auta pidentämään niiden käyttöikää, vaan myös yleistä suorituskykyä. 

Vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voit olla varma, että voimme auttaa pitämään työkalusi hyvässä toimintakunnossa. 

Puhdista työkalut

Yksi tapa pidentää työkalujen käyttöikää on puhdistaa ne säännöllisesti. Esimerkiksi työpäivän jälkeen, koska työkalusi peittyvät jonkin verran likaa, tee tavasta puhdistaa ne käytön jälkeen. Muista huomioida seuraavat asiat:  

  • Jos puhdistat työkaluja, suosittelemme välttämään kemikaalien käyttöä, koska ne voivat vahingoittaa työkaluja prosessin aikana.
  • Lisäksi voit yrittää noudattaa valmistajan ohjeita tietääksesi, kuinka puhdistaa se oikein.

Suojaa sähköjohdot

Koska sähköjohdot ovat yleensä rakennusajoneuvojen ja jalkakäytävän tiellä rakentamisen aikana, ne ovat taipuvaisia ​​murtumaan. Lisäksi muut koneet, kuten trukit ja porat, voivat myös helposti katkaista johdot. Seuraavat asiat on pidettävä mielessä:

  • Jotta johdot eivät vahingoitu, suosittelemme peittämään sähköjohdot teollisuuskestävillä koteloilla tai tarkoitukseen rakennetuilla luiskilla.
  • Sinun on myös tarkistettava ne aina, kun olet lopettanut laitteiden käytön, varmistaaksesi, ettei niissä ole mitään vikaa.

Työkalujen voitelu

Jotkut eivät ehkä tiedä tätä, mutta työkalujen ja laitteiden voitelu on tarpeen niiden käyttöiän pidentämiseksi. Voitelutyökalut todella auttavat heitä toimimaan paremmin ja vähentävät myös kulumista prosessissa. Muista seuraavat asiat:sisälle

  • Muista, että kun kosteus tai kondensaatio pääsee näiden työkalujen, se voi aiheuttaa korroosiota. 
  • Korroosion estämiseksi suosittelemme sen päällystämistä erikoistyökaluöljyllä.

Tarkasta työkalut säännöllisesti

Toinen asia, joka sinun on tehtävä, on tarkastaa työkalut säännöllisesti. Tekemällä tästä tavan, voit heti tietää, onko merkkejä vaurioista ja toimintahäiriöistä. Tässä on muutamia asioita, jotka on pidettävä mielessä:

  • Muista, että tarkastukset on suoritettava jokaisen rakennustyön lopussa. 
  • Lisäksi, jos huomaat jotain epätavallista, korjaa se välittömästi välttääksesi viime hetken vaivaa.

Säilytä työkalut huolellisesti

Sinun on myös opittava säilyttämään ne oikein. Vaikka on totta, että työkalut on suunniteltu kovaa käyttöä varten, niiden peittäminen turvallisiin paikkoihin pitää ne hyvässä kunnossa. Lisäksi jos työkaluja ei käytetä pitkään aikaan, tarkista ne säännöllisesti vaurioiden, kulumisen, korroosion jne. Varalta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *