MYYNTIEHDOT


NETTIKAUPAN rakennahalvalla.fi myyntiehdot


Myyntiehdot ovat voimassa


1. Myyntiehdot ovat voimassa rakennahalvalla.fi nettikaupasta tuotteiden ja palvelujen oston yhteydessä ja säätävät ostajan (jäljempänä Kuluttaja) ja yrityksen VUUHH OÜ (jäljempänä rakennahalvalla.fi) välisiä suhteita.


2. Kyseisten ehtojen lisäksi noudatetaan rakennahalvalla.fi nettikaupasta tuotteiden ostamisen yhteydessä Viron voimassaolevaa velvoiteoikeuslakia, kuluttajansuojelulakia ja muita tuotteiden ostamisen yhteydessä aiheutuvia suhteita säätäviä asetuksia.


3. rakennahalvalla.fi nettikauppa pidättää itselleen oikeuden tehdä myyntiehtoihin muutoksia. Tehdyt muutokset heijastetaan verkkosivulla rakennahalvalla.fi


HINTATIEDOT


1. rakennahalvalla.fi nettikaupassa esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Yksityishenkilöille esitettäviin laskuihin lisätään arvonlisävero asiakkaan kotimaan verokannan mukaan.


2. rakennahalvalla.fi nettikauppa pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia myyntihintoihin, jotka heijastetaan verkkosivulla rakennahalvalla.fi


3. Rakennahalvalla.fi ei tarjoa itse rakennustöitä (erilaisten erikoistilauksen perusteella ostettujen tuotteiden asennus tai rakentajan löytäminen) vaan on palvelun välittäjä ja töiden laadusta on vastuullinen työn suorittanut yritys.


4. Hinta ei sisällä kuljetusta, jos ei ole sovittu toisin. Tarjoamme mahdollisuuden tilata kuljetus rakennahalvalla.fi kautta ja järjestämme asiakkaan puolesta kaikki kuljetukseen liittyvät asiat. Rakennahalvalla.fi ei tarjoa kuljetuspalvelua vaan on palvelun välittäjä ja tuotteiden palautusoikeuden käytön tapauksessa 14 päivän sisällä ei palauteta asiakkaalle kuljetuskustannuksia.


5. Rajoitettujen tarjousten hinnat ovat voimassa kunnes tuotteita riittää. Suosittelemme tarkistelemaan asiakaspalvelusta tuotteiden saatavuutta.
TILAUKSEN TEKEMINEN


1. Sisäistä kyselyyn tuoteluettelossa olevat tuotteet ja tuotemäärät ja lähetä meille kysely. Jos haluat lisäksi tuotteita, joita tuoteluettelosta ei löytynyt, lisää linkit, valokuvat ja tuotemäärät, kuvaa mahdollisimman tarkkaan, mitä haluat tilata ja lähetä kysely info@rakennahalvalla.fi Tarkistamme yhteistyössä toimittajan kanssa, että halutut tuotteet ja määrät ovat varastossa. Lähetämme Sinulle tarjouksen kaikista saatavissa olevista tuotteista ja tuotemääristä ennakkolaskun kanssa. Lähetämme tarjouksen Sinun rekisteröinnin yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, johon on lisätty kuljetuskustannukset ja asiakkaan kotimaan verokannan mukainen arvonlisävero. Ennakon maksamisen jälkeen katsotaan tilaus vahvistetuksi ja voit odottaa tuotteiden toimitusta.


2. Täytä rekisteröinti- ja tilauslomakkeen kentät huolellisesti, koska annetun tiedon tarkkuudesta ja oikeellisuudesta riippuu tilauksen nopea ja häiriötön toimitus ja mahdollisten erimielisyyksien ja vaatimusten ratkaiseminen.


3. Rakennahalvalla.fi pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia tilauksiin.

4. Latviasta tai Virosta Suomeen tilatessa tilauksen arvon on oltava vähintään 1000 EUR

Latviasta Viroon tilatessa tilauksen arvon on oltava vähintään 500 EUR

Viron sisäisissä tilauksissa tilauksen arvon on oltava vähintään 250 EUR

5. Tarjoamme sekä yksityishenkilöille että yrityksille mahdollisuutta maksaa tilaus lähetille/kuljetustyöntekijälle toimituksen yhteydessä pankkikortilla maksupäätteellä tai käteisellä ennen tavaroiden purkua. Ennakkomaksulaskulla tulee maksaa vain kuljetus molempiin suuntiin. Jos tilaus on jo lähetetty ja asiakas peruu tilauksen, tavarantoimittajalla on oikeus kieltäytyä palauttamasta asiakkaalle ennakkomaksulaskulla maksettua kuljetusmaksua. Jos asiakkaalla ei ole vastaanotettujen tuotteiden suhteen valitettavaa, tuotteiden hinnasta vähennetään yhden suunnan kuljetuksen hinta.

6. Asiakas on velvollinen maksamaan rakennahalvalla.fi-verkkokaupalle laskussa ilmoitetun toimitusmaksun välittömästi ja tuotteet toimituksen yhteydessä.

7. Erikoistilauksesta valmistettavia tuotteita ryhdytään valmistamaan vasta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut 100 % ennakkomaksun. Tämä koskee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.


8. Rakennahalvalla.fi nettikauppaan tehtyjä tilauksia käsitellään Ma-Pe 9.00-17.00.


MYYNTISOPIMUKSEN VOIMAAN TULO


1. Tuotteen myyntisopimuksella rakennahalvalla.fi nettikauppa sitoutuu luovuttamaan Kuluttajalle olemassa olevan, valmistettavan tai rakennahalvalla.fi nettikaupan tulevaisuudessa hankittavan tuotteen ja mahdollistamaan omistusoikeuden siirtymisen Kuluttajalle. Kuluttaja sitoutuu maksamaan rakennahalvalla.fi nettikaupalle Tuotteesta laskuun merkityn summan ja vastaanottamaan Tuotteen.


2. Tilaukset, joista ei ole maksettu, mitätöidään automaattisesti 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä.


3. Myyntisopimus tulee voimaan kun Kuluttajan suoritus on saapunut rakennahalvalla.fi pankkitilille.


TUOTTEEN VASTAANOTTAMINEN


1. Saapuneita tuotteita on tarkistettava ennen vastaanottamista /purkua.


2. Kun havaitset tuotteessa puutteita, on puutteellisia tuotteita valokuvattava mahdollisuuden mukaan jo ennen purkua ja lisättävä rahtikirjaan (CMR) lukukelpoinen huomautus johon on allekirjoitettava.


TOIMITUS


1. Myyntisopimuksen voimaantulon jälkeen pakkaa rakennahalvalla.fi nettikauppa itse tai yhteistyössä kumppanin kanssa tilatut tuotteet ja luovuttaa ne toimitusta varten yrityksen logistiikkakumppaneille.


2. Nettikaupan verkkosivulla ilmoitettuja toimitusaikoja lasketaan tilauksesta maksetun summan saapumisesta VUUHH OÜ:n pankkitilille.


3. Tuotteiden toimitus edellyttää, että tilauksen tekemisen yhteydessä on esitetty todenmukaiset ja voimassaolevat tiedot.


4. rakennahalvalla.fi nettikauppa ei ole vastuussa tuotteiden toimituksen myöhästymisestä, mikäli tuotteet ovat ajoissa luovutettu logistiikkakumppanille ja toimituksen myöhästymisen syynä ovat tilanteet, joihin rakennahalvalla.fi nettikauppa ei voi vaikuttaa ja joita se ei voinut ennakoida.


PALAUTUSOIKEUS


1. Tilauksen vastaanottamisen jälkeen on Kuluttajalla oikeus purkaa nettikaupassa tehty sopimus ilman perusteluja 14 päivän sisällä.


2. Tuotteiden osittainen palauttaminen ei ole tavallisesti sallittu.


3. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka eivät ole rakennahalvalla.fi tuoteluettelossa, on valmistettu ennakkotilauksena Kuluttajan kuvauksen/halun mukaan tai erikoistilauksena (asiakkaan valitut värit, materiaalit ja mittaan leikatut tuotteet) ja esineitä, joita on käytetty tai joiden pakkaus on rikottu.


4. Kun palautettavan esineen arvo on alentunut, on Kuluttaja vastuullinen arvon alenemisesta, jos hän on käyttänyt esinettä muulla tavalla kun esineen olemuksen, ominaisuuksien ja laadun tarkistamiseen. Kuluttajan on tarkistettava esineen olemusta, ominaisuuksia ja laatua samalla tavalla kuin on sallittu perinteisessä kaupassa.


5. Tuotteen palauttamiseen on esitettävä hakemus Tuotteen ostosta kieltäytymiseen ja lähetettävä se rakennahalvalla.fi sähköpostiosoitteeseen.


6. Kuluttajan on palautettava tuote hakemuksen esittämistä seuraavassa 14 päivässä tai esitettävä todistus siitä, että hän on mainitussa ajassa palauttanut tuotteen tai luovuttanut sen logistiikkayhtiölle.


7. rakennahalvalla.fi nettikauppa palauttaa kuluttajalle tuotteen hinnan hakemuksen vastaanoton jälkeen viimeistään 14 päivän kuluttua. Kun tuote on tilattu yhteistyökumppanilta/toimittajalta, palautetaan raha sen jälkeen kun yhteistyökumppani/toimittaja on palauttanut sen rakennahalvalla.fi nettikaupalle.


YLITTÄMÄTÖN ESTE


1. rakennahalvalla.fi nettikauppa ei ole vastuussa Tilaajalle aiheutuneista vahingoista tai tuotteen toimituksen myöhästymisestä, kun vahinko tai tuotteen toimituksen myöhästyminen johtuu tilanteista, joihin rakennahalvalla.fi nettikauppa ei voinut vaikuttaa ja joita se ei voinut ennakoida.


HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY


1. Kuluttaja antaa nettikauppaan tietoja sisäistämällä ja vakuuttamalla oikeuden käsitellä ja kerätä Kuluttajan henkilötietoja (nimi, yhteysnumero, paketin toimitusosoite ja/tai kotiosoite, sähköpostiosoite) ja välittää niitä logistiikkakumppanille tuotteen toimitusta varten.


2. rakennahalvalla.fi nettikaupalla on oikeus käyttää Kuluttajan osoitetta tai kotipaikkatietoja Kuluttajalle mainosten tai muun tiedon välittämiseen.


3. Kuluttajalla on oikeus milloin tahansa kieltää henkilötietojen keräys ja käyttö paitsi tapauksissa, joissa se on tarpeen sopimuksesta johtuvien saatavien perintään tai tuotteiden toimittamiseen.


4. Salattu tietoyhteys pankkiin ostoista maksamisen yhteydessä takaa Kuluttajan henkilökohtaisten pankkitunnusten salassapidon ja rakennahalvalla.fi nettikaupalta puuttuu pääsy niihin.


5. Sähköisten henkilötietojen käyttö suorapostituksiin tapahtuu vain Kuluttajan rakennahalvalla.fi nettisivulla erikseen annetun suostumuksen perusteella


VAATIMUSTEN ESITTÄMINEN


1. rakennahalvalla.fi nettikauppa on vastuussa Kuluttajalle myydyn tuotteen sopimuksen mukaisuudesta tai siinä esiintyvistä puutteista samalla tavalla kuin tuotteiden nettikaupalle toimittaja, paitsi silloin kun tuote on rakennahalvalla.fi nettikaupan tuoteluettelossa ja nettikauppa on vastuussa puutteista, jotka ilmenevät kahden vuoden sisällä tuotteen Kuluttajalle luovuttamisesta.


2. Kuluttajalla on oikeus puutteiden havaitsemisen yhteydessä ilmoittaa siitä viimeistään kahdessa kuukaudessa rakennahalvalla.fi nettikaupalle ostosta maksetun laskun perusteella.


3. Tuotteessa puutteiden havaitsemisen tapauksessa on lopetettava tuotteen käyttö.


4. rakennahalvalla.fi nettikauppa ja Kuluttaja sopivat puutteellisen tuotteen korjaamisesta tai vaihdosta. Korjauskustannukset maksaa tuotteelle takuukorjausta tarjoava yritys tai sen puuttumisen tapauksessa rakennahalvalla.fi nettikauppa


5. rakennahalvalla.fi nettikauppa ei ole vastuussa Kuluttajan toiminnan tuloksena aiheutuneista puutteista, jotka ovat aiheutuneet tuotteen väärästä säilytyksestä tai epätarkoituksenmukaisesta käytöstä. 


6. Kun tuote ei täytä vaatimuksia tai siinä esiintyy puutteita, pyydämme lähettämään vaatimus  sähköpostiosoitteeseen info@rakennahalvalla.fi . Vaatimukseen on merkittävä esittäjän nimi, yhteysnumero, tilauksen numero ja tuotteessa esiintyvän puutteen mahdollisimman tarkka kuvaus. Jos mahdollista voi lisätä valokuvia puutteista.


7. Vaatimus on esitettävä kahdessa kuukaudessa puutteiden havaitsemisesta.


8. Vaatimukset käsitellään ja Kuluttajaan otetaan yhteyttä viimeistään 14 päivässä vaatimuksen saamisesta.


9. Kuluttajalla on oikeus vaatia rakennahalvalla.fi nettikaupalta ostohinnan alentamista tai sopimuksen lopettamista ja tuotteesta maksetun summan palauttamista, kun rakennahalvalla.fi nettikauppa ei pysty korjaamaan tai vaihtamaan tuotetta, tuotteen korjaaminen tai vaihto epäonnistuu, rakennahalvalla.fi nettikauppa ei ole kohtuullisessa ajassa korjannut puutteita tai kuluttajalle aiheutettuja kohtuuttomia hankaluuksia.


KULUTTAJAN OIKEUS KÄÄNTYÄ KULUTTAJANSUOJELULAUTAKUNNAN PUOLEEN 


1.Kun nettikauppa on kieltäytynyt Kuluttajan valituksen käsittelystä tai Kuluttajalle ei sovi nettikaupan tarjottu ratkaisu ja hän tuntee, että hänen oikeuksia on loukattu tai hänen etuja on vahingoitettu voi hän Kuluttajansuojeluviraston kautta esittää valituksen kuluttajansuojelulautakunnalle. Kuluttaja voi esittää valituksen itse tai edustajansa kautta. Euroopan Unionin jäsenvaltioissa aiheutuneiden ongelmien ratkaisemiseen on kysyttävä neuvoa Euroopan Unionin kuluttajien neuvontakeskuksesta.