Meidän kumppanimme

Rakenna Halvella: Kumppanimerkkimme!

Tervetuloa Rakenna Halvellaan! Oletko kiinnostunut unelmakotisi rakentamisesta? Tarvitset materiaaleja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

Täällä Suomessa kodinrakentaminen voi olla hieman kallista, että jopa paikallisten on vaikea saavuttaa kotiprojektejaan polttamatta reikää taskuihinsa. Onneksi olemme täällä tarjoamaan sinulle korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat vain puolet siitä hinnasta, mitä olisit ostanut paikallisesta rautakaupasta. 

Tuotemerkkimme tavoitteena on ollut tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, jotka eivät rasita heidän pankkitiliään. Autamme sinua saavuttamaan unelmakotisi ja kaikki nämä ovat mahdollisia kumppaneidemme avulla, jotka vaihtoivat tuotteitaan halvimpaan hintaan juuri sinulle! Katso valmistajia, jotka ovat yhteistyössä alla olevan tuotemerkkimme kanssa:

Skano Kuitulevy

Skano Kuitulevy on yksi maan suurimmista puumateriaalikauppayrityksistä ja se on kuuluisa korkealaatuisista kuitulevyistään. Heidän levyt on valmistettu hienoksi viimeistellystä massiivipuusta, jota voit käyttää joko katona, seinänä tai paneelina kotona. 

Tärkein raaka-aine, jota yritys käyttää, on haketta, joka uutetaan neitsytpuupaloista sekä mäntystä että kuusesta. Tämä tehokas materiaalin louhinta todistaa yrityksen ympäristöystävällisen asenteen. 

Swiss Krono

Swiss Krono on yksi maailman johtavista puupohjaisten materiaalien valmistajista. Heidän tuotteitaan ovat lattiat, sisätilat ja raskaat rakennuslaitteet. He ovat olleet alalla vähintään 50 vuotta. Se on riittävä todiste siitä, että he ovat asiantuntijoita puurakennusmateriaalien alalla. Heidän tuotteissaan käytetään erilaisia ​​puulajeja haluamastasi väristä, rakenteesta ja kestävyydestä riippuen, mikä tekee heidän puuvalikoimastaan ​​yhden kaupan suurimmista. 

Balex Metal 

Balex Metal on kansainvälisesti tunnustettu tuotemerkki, joka on erikoistunut sandwich-paneelien valmistukseen. He ovat olleet alalla 25 vuotta ja ovat toimineet sekä paikallisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Heidän tuotteet ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita. Jokaisessa paneelissa on kaunis ja sileä leikkaus, joka tekee siitä täydellisen sisustukseen ja raskaaseen rakentamiseen, kuten perustuksiin käytettyihin. 

RaitWoodsävyn

RaitWood on luotettava yhteistyökumppanimme pohjoismaisesta havupuusta valmistettujen viimeistelymateriaalien ja rakentamisensuhteen. Heidän tuotteet tukeutuvat enemmän esteettisyyteen hienoilla ja sileillä pinnoilla sekä kiillotetuilla pinnoilla, jotta saat täydellisen viimeistelyn kotiisi! 

Paroc by Owen Corning 

Paroc on yksi luotettavimmista valmistajista maailmassa tehokkaiden eristysten ja kodin turvallisuusratkaisujen luomisessa. Suurin osa heidän tuotteistaan ​​jalostetaan kestävillä keinoilla, joissa he käyttävät kierrätettyjä materiaaleja eristyksiin säilyttäen samalla tuotteen korkean laadun.