Vaiheittainen opas

Rakenna Halvalla: Unelmakotisi suunnittelu 

Jokaisella on unelma rakentaa oma koti jonain päivänä. On jopa ihmisiä, jotka rakastavat tehdä siitä henkilökohtaisen projektin suunnittelemalla omat pohjapiirroksensa ja kodinsa esteettisyyden. Itse rakentajana odotat luonnollisesti, mihin kotiisi tulee. Kotisi rakentaminen maasta on kuitenkin vaikeampaa kuin luulet. 

On paljon asioita, jotka on otettava huomioon, ennen kuin pystyt pystyttämään unelmatalosi haluamaasi paikkaan. Sen lisäksi, että se on vaikea prosessi, se on myös erittäin vaativa prosessi. Jos kuitenkin onnistut luomaan täydellisen suunnitelman, onnistut lopulta rakentamaan unelmiesi talon. 

Täällä Rakenna Halvallassa ammattitaitoiset arkkitehdimme ja insinöörit opastavat sinut läpi parhaan prosessin kotiisi suunnitellessa. Mennään siihen ja napataan piirustuksesi nyt! 

Hanki lyhyet oikeat 

projektin alushousut ovat yhteenveto kaikesta, mitä sinun on saavutettava rakennusprojektissasi. Se on tärkeä osa prosessia, koska se auttaa sinua järjestämään ajatuksesi ja tekemäsi asiat. 

Sen lisäksi, että auttaa sinua järjestäytymisessä, alushousuja käytetään myös luetellessasi projektisi keskeisiä vaatimuksia, joita tarvitaan ennen kuin voit olla yhteydessä suunnittelutiimiin. Lisäksi se auttaa sinua saamaan sopivan ehdotuspalkinnon suunnittelijoilta lisäämättä asiaankuulumattomia maksuja. 

Huomaa, että tämä on kehittyvä asiakirja ja voit lisätä siihen joitain yksityiskohtia, kunhan puhut kanssasi työskentelevälle tiimille ja katsotko heidän olevan samaa mieltä uusien ehtojesi kanssa. Seuraavassa on asioita, jotka sinun tulisi sisällyttää lyhytkestoiseen muistiin:

  1. ja huoneen koko 

HuonetiedotHalutun huoneen koon ja suunnittelun ilmoittaminen auttaa suunnittelemaan, miltä huone näyttää. Lisäksi se auttaa sinua muuttamaan huoneesi kokoa ja selvittämään, sopiiko se eräsi kokoon. Kun sinulla on oikea koko huoneeseesi, on helpompaa sijoittaa luonnos haluamastasi huonekalusta ja saada selkeämpi käsitys siitä, mitä aiot saada huoneeseesi. 

  1. Rakennusten kulku 

Seuraava asia, joka sinun on otettava huomioon kodissasi, on rakennuksen virtaus ja kuinka haluat koko projektin etenemisen. Tämä on tärkeä osa lyhytelokuvaa, koska sen avulla voit saada organisoidun työn projektillesi. 

Kun päätät rakennuksen virtauksesta, on parempi ottaa huomioon rakenteen ulkoasu sekä sisäiset kodit. On tavallista aloittaa projektisi talosi ensimmäisestä kerroksesta ylempään kerrokseen, koska sinun on pidettävä suojattu pohja, ennen kuin voit siirtyä kotirakennuksesi yläosaan.

Arkkitehtimme ehdottavat, että pohjapiirrosten tulisi olla sopusoinnussa sinun ja perheesi elämäntavan kanssa. Esimerkki tästä on keittiön sijoittaminen talosi ensimmäisen kerroksen alueelle. Keittiöön on liitetty ruokasali, koska tällä tavoin on helpompi ylläpitää ruokavirtaa. 

  1. Arkkitehtoninen tyyli 

Auta suunnittelutiimiä antamalla heille käsitys siitä, mitä haluaisit kotiisi. Millaisia ​​malleja pidät henkilökohtaisesta tilastasi? Voit mainita tietyn estetiikan ja tyylit tai kertoa heille haluamistasi asioista ja antaa heidän näyttää luovuutensa antamalla heidän työskennellä kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Tämän lisäksi voit myös kertoa tiimille, mihin ikkunat laitetaan ja millaisia ​​ikkunoita haluat. Sinulla voi olla lattiasta kattoon tyyli tyylikästä ja leukaa pudottavaa valintaa varten tai voit saada halvemmat ja käytännöllisemmät liukuikkunat. 

  1. Budjettisi 

Ilmoita budjetti hanke-ehdotuksen alussa, jotta näet heti, onko suunnittelutiimi haasteeseen vastaava. Lisäksi se on täydellinen pitämään sinut raja-alueella sen sijaan, että polttaisit reiän taskussa ihanteellisen kodin saamiseksi. 

  1. Aseta määräaika 

Sinun tulisi oppia asettamaan määräaika, jotta sinulla on enemmän motivaatiota edetä projektisi jokaisessa osassa. Lisäksi se auttaa sinua tasapainottamaan aikaa ja suunnittelemaan seuraavia liikkeitä talosi tavoitteen saavuttamiseksi. 

Anna lisätietoja 

Auta suunnittelijoita saamaan käsitys kodistasi tarjoamalla heille lisätietoa luonnosten, luonnosmallien, fyysisten pienimallien ja Pinterest-levyjen kautta. Antamalla suunnittelutiimillesi nämä visuaaliset esitykset siitä, mitä haluat kotiisi, heillä on paremmat mahdollisuudet antaa sinulle tyydyttävä tulos unelmiesi talolle. 

Älä pelkää antaa sisustussuunnittelijalle mahdollisimman paljon yksityiskohtia. Sinun ei tarvitse olla hyvä piirtää kuvaamaan mitä haluat. Voit vain etsiä kuvia Internetistä ja etsiä kuvia, jotka muistuttavat läheisesti sitä, mitä haluat olla omassa tilassa, jotta he voivat saada inspiraatiota heille näytetyistä kuvista.

Toinen tapa ilmaista haluamasi muotoilu on SketchUpin kaltaisten sovellusten kautta, mikä on hämmästyttävä ohjelmisto, jonka avulla voit luoda huoneesi asettelun ja tarkastella sitä 3D-muodossa. Tämän sovelluksen avulla voit tutkia piirtämäsi huoneen sisällä ja nähdä, onko se sellainen kuin kuvittelet sen olevan. Voit tehdä muutoksia matkan varrella, jos et ole tyytyväinen. 

Huomioithan, että vaikka voit vapaasti valita rakastamasi mallin, on tärkeää pitää mielessä budjetti. Ovatko mallit, jotka sinulla on budjetissasi? Haluatko vaihtoehtoisen mallin? Jos todella haluat suunnittelun, voit keskustella arkkitehdisi kanssa, jos on olemassa tapoja, joilla voit ilmentää haluamasi suunnittelun käyttämättä paljon rahaa. 

Jos sovellusten käyttäminen on vaikeaa, voit luoda mallisi Pinterest-valokuvien avulla ja tehdä kollaasin, jonka avulla tiimisi voi kuvitella mitä haluat paremmin.

Oikean henkilöstön nimittäminen

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista kodin luomisessa, josta useimmat ihmiset kaipaavat. Henkilökuntasi tekee tämän projektin kanssasi kuukausien ajan. Sinun pitäisi olla mukava jakaa ideoita heidän kanssaan. 

Lisäksi heidän tulisi olla avoimia ilmaisemaan ideoitaan siitä, mikä toimisi parhaiten kodin kanssa, koska he ovat ammattilaisia, joilla on enemmän kokemusta rakentamisesta ja suunnittelusta. 

Sen lisäksi, että etsit ihmisiä, joiden kanssa voit olla avoin, sinun pitäisi löytää myös rakennusalan henkilökunta, jolla on runsaasti lahjakkuutta ja kokemusta alalta. Kodin rakentaminen ei ole vitsi. Se on erittäin vaikea projekti sekä rakennusalan työntekijöille että suunnittelijoille. Kokenut tiimi puolellasi keventää kuormaa ja helpottaa liikkumista vaikeissa tilanteissa kotiprojektissasi. 

Arkkitehtiesi ja teknikoidesi tulisi olla myös vastuullisia henkilöitä, jotka ovat aina mukana prosessissa. Näiden henkilöiden on tärkeää ymmärtää elämäntapasi todella, jotta he voivat suunnitella sinulle parhaan pohjapiirroksen. 

Keskeinen suunnitteluvaihe 

Kun sinulla on tiimisi, on aika viimeistellä kaikki suunnitelmat, suorittaa alkuperäiset projektiohjelmat, asettaa aikataulu, suorittaa topografinen tutkimus ja allekirjoittaa sopimukset!ennen Muistaprojektin aloittamista, että on tärkeää olla avoimempi tiimin kanssa, jonka kanssa työskentelet. Jos et pidä mistään, osoita sitä heti, jotta ongelma voidaan hoitaa mahdollisimman pian. 

Luo talosi malli tiimisi kanssa, jotta lattia ja suunnittelusuunnitelma saavat lopullisen ilmeen. Kun olet valmis, voit keskustella valitsemasi insinöörin ja sähköasentajan kanssa lämmitysratkaisuista talosi lämpötilan säätämiseksi.

Lopullisten sopimusten allekirjoittamisen osalta suosittelemme, että palkkaat määrämittajan tai urakoitsijan täyttämään ilmoitetun budjetin hankkeelle. Kun kaikki nämä on käsitelty, on aika aloittaa talosi rakentaminen!

Osta materiaalit

Täällä voit tuntea, että kaikki on todella alkamassa. Älä kuitenkaan vielä innostu liikaa. Kysy tilaamistasi materiaaleista arkkitehteiltasi ja insinööreiltäsi. Ennen kuin teet ostoksia, suosittelemme lisäksi etsimään rakennusliikkeitä, joiden vähittäismyyntihinta on markkinoilla aivan kuten Rakenna Halvalla. 

Täällä myymälässämme on korkealaatuisimpia materiaaleja kodin rakentamiseen kaikkialla Euroopassa. Lähetämme materiaalimme alan huippuvalmistajilta varmistaaksemme, että saat kaiken irti rakennusyritysten tarjoamasta. Kaiken lisäksi, hintamme pidetään markkinoiden kilpailukykyisinä!