RAKENNAHALVALLA - logo asiakaspalvelu:
Ostamme baltialaisilta tukkureilta edulliseen hintaan joko täysin samoja tai
vastaavan laatutason tuotteita mitä Suomessa myydään.

BAUROC OHUTSAUMALAASTI

BAUROC ohutsaumalaasti on tarkoitettu kevytbetoniharkkojen muuraukseen sisällä ja ulkona. Suurin raekoko 0,5 mm. Laasti levitetään harkkorivin päälle laastikelkalla. Saumapaksuus muurauksessa noin 2-3 mm.

Lisää tuotteet ja toivomanne määrät tarjouspyyntöön.

Jos toivomanne tuotevariaatio ei löydy luettelosta, voit lisätä sen tarjouspyynnössä olevan "toivomanne tuote" kenttään.

Tarjouspyynnön jättäminen ei ole sitova.

Arvioidut hinnat kuvataan ilman ALV:TÄ

Koodi Arvioitu myyntihinta Arvioitu tukkuhinta Määrä Tarjouspyyntö
621655072 25kg
Arvioitu myyntihinta € 5.68 säk
Arvioitu tukkuhinta € 5.25 säk
lisää
tarjouspyynnön sisu

Tuotetieto


bauroc OHUTSAUMALAASTI

KÄYTTÖKOHTEET: BAUROC ohutsaumalaasti on tarkoitettu kevytbetoniharkkojen muuraukseen sisällä ja ulkona. Suurin raekoko 0,5 mm.
KÄYTTÖOHJE: Säkillinen, 25 kg, sekoitetaan noin 6-6,5 litraan puhdasta vettä. Sopiva työkalu sekoittamiseen on porakonevispilä. Minimi sekoitusaika on kaksi minuuttia, jonka jälkeen seoksen annetaan tekeytyä n. 5 min. Tämän jälkeen laasti sekoitetaan uudelleen ja tarvittaessa lisätään vielä vettä. Myöhemmin laastia ei saa enää ohentaa vedellä, sillä tällöin se menettää osan lujuudestaan eikä enää vastaa alkuperäisiä ominaisuuksiaan. Valmis harkkolaasti on käytettävä 4 tunnin kuluessa veden lisäyksestä.
Laasti levitetään harkkorivin päälle laastikelkalla. Saumapaksuus muurauksessa noin 2-3 mm. Muuratessa laastin ja harkkojen lämpötilan on oltava yli +1°C. Vastamuuratun seinän yläpinta on suojattava sateelta.
PAKKAUS JA VARASTOINTI: Harkkolaastia on saatavana 25 kg säkeissä. Säkit on säilytettävä suojattuna kuivassa ja lämpimässä tilassa irti maasta. Varastointiaika suljetulla pakkauksella on 12 kuukautta valmistuspäivästä.
JÄTTEIDEN KÄSITTELY: Tuotetta ei saa päästää viemäriin. Harkkolaastisäkit ja kuivunut laasti voidaan toimittaa rakennusjätteille osoitetulle kaatopaikalle. Paperisäkki voidaan polttaa.
Ennen työn aloittamista lukekaa huolellisesti käyttöohje ja noudattakaa työssä annettuja ohjeita.
Ominaisuudet

- laastin lujuus 10 N/mm²
- laastin ja harkkon leikkaustartuntalujuus ≥ 0,30 N/mm²
- suurin raekoko 0,5 mm
- paloluokka A1

Tekniset tiedot