Keitä me olemme?

VUUHH OÜ on rakennusmateriaalien myynnin sekä kiinteistökehityksen parissa toimiva yritys. Työskennellessämme vuosia Suomessa rakennusalan liiketoiminnassa, loimme jonkin verran suhteita henkilöihin, jotka toivoivat jatkuvasti, että helpottaisimme heidän rakennusmateriaalien ostamistaan Virosta hoitamalla asiat itse. Koska olemme nyt palanneet Viroon, meille syntyi idea luoda täällä rekisteröidyn yrityksemme alainen RakennaHalvalla-rautakauppa netissä. Täytämme yksityishenkilöiden, rakennusyritysten ja kiinteistökehittäjien tilauksia Baltian maista. Tavoitteenamme on tehdä suomalaiselle asiakkaalle kaikki siihen liittyvä mahdollisimman helpoksi ja huolehtia itse asioiden hoitamisesta. Osaamme venäjää, tunnemme olomme siellä kotoisaksi, sijaitsemme Etelä-Virossa, joka on maantieteellisesti lähempänä heitä, tiedämme mitä ja mistä löytyy ja asioimme kanssasi suomeksi. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden valmistajien ja maahantuojien kanssa. Tällä hetkellä olemme keskittyneet virolaisten ja suomalaisten asiakkaiden tilausten täyttämiseen, mutta tulevaisuudessa on suunnitelmissa katsoa myös Ruotsiin päin. Odotamme luonnollisesti myös kaikkien Suomessa toimivien valmistajien ja maahantuojien ottavan meihin yhteyttä, jotta voisimme keskustella mahdollisesta yhteistyöstä. Koska velvollisuutemme on taata asiakkaille laadukas palvelu ja parhaat myyntihinnat, meidän on taattava myös parhaat ostohinnat. Omalta puoleltamme voimme tarjota suuria ostomääriä ja sähköisen kanavan tuotteiden mainostamiseen.

Keitä me olemme?

etumme

markkinoiden paras hinta
99%
asiakkaan keskimääräinen säästö
40%
sivun kävijöistä lähettää tiedustelun
15%
tiedustelun lähettäjistä suorittaa ostoksen
70%

tehtävä ja visio

Missiomme on toimia suomalaisten ja ruotsalaisten asiakkaiden luotettavana yhteistyökumppanina, jonka avulla on helppoa tilata rakennusmateriaalit Baltiasta asiakkaan kotipaikkaan. Hoidamme kaikki kauppaan liittyvät muodollisuudet tuotteiden toimittajien kanssa.

Visiomme on olla suomalaisten ja ruotsalaisten asiakkaiden ensimmäinen valinta rakennustuotteiden toimittajana, tarjoamalla sujuvaa ja hyvätasoista palvelua, tavoitteena luottamukseen perustuva ja kestävä yhteistyö.miksi valita meidät?

  • Baltialainen hintataso
  • Säästät aikaa ja rahaa
  • Löydämme tarvittaessa Teille rakentajat
  • Järjestämme kaiken Teidän puolestanne
  • Me tiedämme, mikä on Suomessa kallista
  • Tilaustuotteina valmistetut keittiöt, vaatehuoneet yms
VUUHH OÜ • Reg. kood 14460828 • KMKR nr: EE102059991 • AS LHV Pank EE297700771003183279 BIC/SWIFT: LHVBEE22